Hi! Mijn naam is Moon Fung Fong (40 jaar). Samen met mijn 16-jarige dochter en onze rode kat woon ik in Tilburg. En heb ik een leuke vriend uit Amsterdam. Al sinds 2000 woon ik in Tilburg - en dat met heel veel plezier. Ik sport graag (3 keer per week CrossFit) en sinds vorig jaar heb ik het fietsen in de natuur ontdekt (gravelbike). Verder laat ik me ook graag  verrassen en inspireren door mooie exposities in musea.

Als projectleider werk ik aan projecten waar ik in geloof & die bijdragen aan een mooiere samenleving. Denk aan projecten met thema's als burgerparticipatie bij Ministerie van Landbouw & Natuur en  het verminderen van laaggeletterdheid bij bedrijven  in Noord-Brabant tot aan het kandideren van Tilburg als culturele hoofdstad van Europa. Op dit moment werk ik als kwartiermaker voor impactonderwijs bij Erasmus Universiteit Rotterdam. Naast dit werk ben ik ook co-founder van Full Colour Tilburg. Een burgerinitiatief waar we met andere vrijwilligers inzetten voor bewustwording over culturele diversiteit in Tilburg.

Voor GroenLinks Tilburg zat ik in het bestuur, was ik lid van de kandidatencommissie voor de laatste gemeentelijke verkiezingen en dacht ik actief mee met het verkiezingsprogramma rond het thema inclusie.