Jade werd op haar 18de actief bij de politieke jongerenorganisatie DWARS, GroenLinkse Jongeren. Als voorzitter van afdeling Brabant kwam ze voor het eerst in aanmerking met de Provinciale Staten. Ook als burgerlid in Oss zag ze de belangrijke rol van de provincie en wist al snel dat dit de plek was waar zij het verschil wil maken. Jade maakt zich hard voor een Brabant dat we door willen geven aan de volgende generatie(s). Veel jongeren maken zich, terecht, druk over hoe onze provincie erover 10 /20/30 jaar uitziet. Jade deelt deze zorgen en vindt dat een gezonde leefomgeving voor nu - en voor de toekomst- centraal moet staan bij de keuzes die gemaakt worden. Ze ziet dat veel keuzes een onomkeerbaar effect hebben op onze leefomgeving en vindt het oneerlijk om de generaties van de toekomst met al onze zooi op te zadelen.

"Stil zitten en niks doen is niks voor mij. We moeten NU aan de slag voor een groen, gezond en sociaal Brabant om door te geven aan de volgende generaties"

Naast de Staten is Jade beleidsmedewerker Milieu en Duurzaamheid bij gemeente Son en Breugel. Jade is een echte Ravensteinse, die nu samen met haar vriend in Oss woont. In haar vrije tijd wandelt ze graag in de Maashorst en houdt ze van hapjes en drankjes doen met leuke mensen.