Geboren en getogen in Breda, gestudeerd in Tilburg, gewerkt in Eindhoven en na Randstedelijke omzwervingen nu alweer een hele tijd een trotse Bosschenaar. Met recht een Brabander te noemen, hoewel de achternaam ook de Vlaamse wortels verraadt.

De actieve politiek werd voor Hagar geboren met het moederschap. Je leeft niet alleen voor jezelf en niet alleen voor je eigen generatie. Laten we een prettige, gezonde en groene wereld achter, of staan we toe dat we onszelf en onze leefomgeving vervuilen of zelfs vernietigen? De provincie gaat over de centrale vraag wie er ruimte krijgen: de weinigen die beschikken over land, vergunningen en een netwerk - of kunnen we het beleid richten op het algemene belang van velen?

“De mens centraal zetten, binnen de grenzen van de aarde, dat geeft een radicaal andere visie op besturen. Die visie wil ik uitdragen en verder brengen”

Hagar is getrouwd met ondernemer Koen en moeder van tieners Simon en Thomas. Ze houdt van wandelen, hardlopen en kajakken en is actief bij de lokale zeilvereniging. Daarnaast houdt ze van muziek en valt ze regelmatig te betrappen op zingen, dansen en pianospelen.