Leden campagnecommissie gezocht

GroenLinks Brabant zet in op een mooi resultaat bij de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart 2019. Het is daarvoor belangrijk zoveel mogelijk mensen van onze plannen te overtuigen. Dat doen we via debatten, social media, nieuwsberichten, acties en langs de deuren gaan.

Om al deze activiteiten te organiseren en GroenLinks in Brabant op de kaart te zetten zoeken we leden voor de campagnecommissie voor de Statenverkiezingen. Leden van deze commissie vormen het campagneteam en gaan aan de slag met het organiseren van de verkiezingscampagne.

Binnen het campagneteam zijn verschillende rollen te verdelen. Zo bestaat het team onder andere uit een vrijwilligerscoördinator, huis-aan-huis-coördinator en social media expert.

De campagnecommissie is actief vanaf midden 2018 tot en met maart 2019. Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt in de maanden voorafgaand aan de verkiezingen in maart 2019. Het aantal uren is afhankelijk van je rol binnen het team.

Wil jij een bijdrage leveren aan een groener en socialer Brabant en zorgen voor een mooi verkiezingsresultaat? Meld je dan alvast aan via groenlinks@brabant.nl.