De Statenfractie van GroenLinks Brabant breidt uit

Sinds april is de Statenfractie van GroenLinks Brabant twee stagiaires rijker. We hebben onze eigen Nick en Simon in de gelederen mogen verwelkomen. (En om het makkelijk te maken, op de foto zie je ze in de andere volgorde). Hieronder stellen ze zich voor.

Simon Jacobs
Hallo allemaal! Mijn naam is Simon Jacobs, 20 jaar. Geboren in Tilburg en woonachtig in Etten-Leur.
Op dit moment doe ik de Bachelor Bestuurskunde aan de Tilburg University.
Vanuit deze opleiding heb ik de mogelijkheid gekregen om een stage te lopen en ik heb het geluk dat ik deze mag lopen bij de Provinciale Statenfractie van GroenLinks. Het mogen meemaken en ondersteunen van de fractie is een hele eer en daarnaast nog erg leerzaam ook.
Zelf ben ik binnen de gemeente Etten-Leur sinds enige tijd actief voor GroenLinks, dus voor mij is dit een unieke kans om het opdoen van praktijkervaring te combineren met mijn idealen.

Nick Schmitz
Rechtvaardigheid en duurzaamheid. Dat zijn voor maar weinig stages de kernwaarden, maar ik (Nick Schmitz, 20 jaar, half-Italiaanse Tilburger wonend in Rotterdam) mag me ervoor gaan inzetten bij de Brabantse Statenfractie van GroenLinks. De afgelopen jaren ben ik me door mijn studie geschiedenis gaan interesseren in politiek. Om die interesse te vertalen naar actie voor idealen heb ik me aangemeld als lid. Nu, een half jaar na mijn aanmelding vertaal ik idealen in concreet groen en sociaal mobiliteitsbeleid samen met Sjo Smeets. Ik ben er trots op, en de komende drie maanden gaat er veel gebeuren. Om maar te beginnen met de midterm review ....