Ambitieuze gedeputeerden gezocht

Op 20 maart kiezen de inwoners van Noord-Brabant nieuwe Provinciale Staten. GroenLinks heeft voor de volgende periode ambitie om deel te nemen aan het college voor Gedeputeerde Staten. Daarom start GroenLinks Brabant met een selectieprocedure om te komen met een goede kandidaat. 

Ben jij de bestuurder die we zoeken; zit jij vol ambitie om GroenLinkse speerpunten uit te voeren voor Brabant? We zoeken kandidaten die de komende jaren het beleid van de provincie duurzamer, groener en socialer willen maken. 

Klik hieronder voor het profiel van de kandidaat-Gedeputeerde. Deze profielschets is vastgesteld door de leden van GroenLinks Brabant. 

Geinteresseerden kunnen hun CV en motivatiebrief opsturen naar gedeputeerdegroenlinks@gmail.com. Dit kan uiterlijk tot en met dinsdag 29 januari. Gesprekken met potentiële kandidaten vinden plaats op zondag 3 en 17 februari. 

Bij vragen kan met contact opnemen met Dwayne Heuvelmans (bestuursvoorzitter GroenLinks Brabant) via dwayne.heuvelmans@gmail.com of met Hagar Roijackers (lijsttrekker GroenLinks Brabant) via hroijackers@brabant.nl