De idealisten van vandaag zijn de realisten van morgen - Jesse Klaver
De idealisten van vandaag zijn de realisten van morgen - Jesse Klaver

Kandidaatstelling lijsttrekkerschap GroenLinks Brabant geopend

Kandidaten voor plaats 1 op de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen van maart 2019 kunnen zich nu melden bij de kandidatencommissie.
 

In de profielschets vind je meer informatie over wat we van kandidaten verwachten. Bij meerdere kandidaten kiezen de leden de lijsttrekker via een referendum (stemming via internet).

Kandidaatstelling
Alle kandidaten dienen de volgende documenten in te leveren:
- het ondertekende bewilligingsformulier;
- de ondertekende integriteitsverklaring;
- kopie van identiteitsbewijs.
- een motivatiebrief;
- een cv;
- twee recente referenties.
De kandidaatstellingstermijn voor het lijsttrekkerschap sluit op zondag 15 april 2018 (om 23:59)*. Stuur de ingevulde en ondertekende formulieren (ingescand) met alle gevraagde bijlagen uiterlijk op die datum naar de kandidatencommissie via het volgende e-mailadres:
brabant@groenlinks.nl
Daar kun je ook terecht met vragen. Contactpersoon voor de kandidatencommissie is Michiel van der Velden, secretaris van GroenLinks Brabant, 06-111 870 99. Neem ook gerust contact op als je eerst meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek wilt.

De eerste gesprekken met kandidaten worden zoveel mogelijk gepland op zaterdag 21 april 2018 (overdag). Eventuele tweede gesprekken plannen we zoveel mogelijk op zaterdag 12 mei 2018. We vragen sollicitanten om die data zoveel mogelijk vrij te houden.

Meer informatie over kandidatencommissie en kandidaatstellingsprocedure vind je hier.

* De kandidaatstelling vanaf plaats twee volgt later.