Jade van der Linden

Jade van der Linden

Kandidaat #3

Ik woon al mijn hele leven in het mooie stadje Ravenstein. Al jong was ik me bewust van mijn sociale en groene idealen en wist ik dat ik dingen wilde gaan veranderen. Niet stil zitten en klagen, maar aan de bak. Gelijke kansen voor iedereen en een natuurlijke omgeving die we door willen geven, waren voor mij de reden dat ik op 18-jarige leeftijd actief werd bij DWARS, de GroenLinkse Jongeren. Naast actief te zijn bij DWARS werd ik al snel lokaal actief voor GroenLinks Oss. Als burgerlid met portefeuille financiën, wonen, mobiliteit, afval en dierenwelzijn probeer ik de gemeente Oss groener en socialer te maken.

De provincie doet er toe! Er zijn veel onderwerpen waar wij de komende periode als GroenLinks het verschil kunnen en moeten maken. Geen grootschalige mestverwerking, inwoners laten participeren bij grootschalige opwekking van energie en het stimuleren van transparant bestuur zijn hier voorbeelden van. 
Daarom heb ik mijzelf verkiesbaar gesteld voor de Provinciale Staten. Ik kan niet wachten om met dit geweldige team Brabant groener, gezonder en socialer te maken.