Annelijn van Wanrooij

Afdelingssecretaris

Annelijn van Wanrooij is afdelingssecretaris.

.Hoi! Mijn naam is Annelijn van Wanrooij en ik ben sinds november 2018 afdelingssecretaris binnen het bestuur van GroenLinks Brabant. Ik ben opgegroeid in Kaatsheuvel, maar woon sinds mijn studie in het mooie 's-Hertogenbosch. Ik heb hier de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan. Daarna heb ik een beleidsmaster in Algemene Sociale Wetenschappen in Utrecht voltooid.

Ik werk als adviseur zorgcontrol in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Dit betekent dat ik enkele specialismen adviseer hoe zijn de zorg die zij bieden moeten registeren binnen de geldende wet- en regelgeving. Hiervoor heb ik ook regelmatig afstemming met de grootste Nederlandse zorgverzekeraars.
Ik ben nog niet eerder zo actief betrokken geweest bij GroenLinks. Maar als dochter van een voormalig raadslid (gemeente Loon op Zand) wel goed bekend met de GroenLinks idealen. Na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 vatte ik het plan op voor GroenLinks aan de slag te gaan en met enige ervaring als secretaris, leek me dit echt een functie voor mij!
In de afgelopen maanden heb ik al een kleine verkenning gedaan naar GroenLinks in Brabant. Ik heb vooral gemerkt dat ik hier voorlopig nog niet uitgeleerd en uitontdekt ben. Ik zou me graag nog verder willen ontwikkelen binnen het bestuur en ben benieuwd wat de toekomst gaat brengen!
 
Ik ben bereikbaar via de emailadres secretaris.groenlinksbrabant@gmail.com en op 06-54326090.