Op zaterdagochtend 5 juni zal om 10:30 de volgende provinciale ledenvergadering plaatsvinden. Die zal weer digitaal zijn via Zoom vanwege corona. Leden hebben de agenda en stukken per mail ontvangen. We zullen in ieder geval een nieuwe voorzitter, secretaris en andere bestuursleden kiezen. Op de pagina Onze mensen stellen de kandidaat-bestuursleden zich nu al voor onder het kopje 'Bestuur'.

Daarnaast nemen we nu al de eerste besluiten op weg naar de volgende Provinciale Statenverkiezingen in 2023. Onder meer over de wijze van verkiezing van de lijsttrekker en de rest van de kandidatenlijst.

Natuurlijk zal de Statenfractie weer vertellen over de laatste ontwikkelingen in de Brabantse politiek. We staan ook stil bij de verkenningen en eventuele verdere onderhandelingen voor een nieuwe coalitie.

En ons Brabantse Eerste Kamerlid Roel van Gurp praat ons ook bij over de landelijke politiek.

Voor nieuwe leden is er een half uur voor de vergadering begint een speciale introductie.

De leden hebben op zondag 16 mei een e-mail ontvangen met de uitnodiging en een link naar de stukken. Op zaterdag 29 mei is er nog een extra mailing verstuurd over een nieuw agendapunt met daarin ook een link naar de Zoom-meeting. Wel lid maar niet ontvangen? Mail dan naar brabant@groenlinks.nl

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Wil je weten hoe GroenLinks je persoonsgegevens verwerkt? Bekijk dan onze privacyverklaring.