Algemene Ledenvergadering GroenLinks Brabant

Het afdelingsbestuur nodigt alle leden van harte uit voor de volgende provinciale ledenvergadering op zaterdagmiddag 2 juni in Breda. De vergadering start om 13:00 (ontvangst vanaf 12:45).

Op de agenda staan dan onder meer de Jaarrekening 2017 en de verkiezing van een interim-voorzitter voor de afdeling. Uiteraard zal de Statenfractie weer zoals gebruikelijk verantwoording afleggen over het afgelopen halfjaar. We blikken ook terug op de gemeenteraadsverkiezingen, die over het algemeen een forse winst voor GroenLinks betekenden.

De ledenvergadering zal ook de lijsttrekker kiezen voor de Provinciale Statenverkiezingen in 2019. We kijken ook vooruit naar die verkiezingen.

Na de vergadering volgt een bijeenkomst voor het afscheid van Karin van den Berg als afdelingsvoorzitter. Ook als je niet bij de ledenvergadering kunt zijn, ben je van harte welkom om wel aan te sluiten bij dit deel vanaf 15:30.

Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst. Dat kan via brabant@groenlinks.nl.

Leden van GroenLinks in Noord-Brabant hebben een uitnodiging per mail ontvangen met een link naar de volledige agenda en de bijbehorende stukken. Wel lid, maar niet ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar brabant@groenlinks.nl.

Locatie

Café Het Hijgend Hert
Pasbaan 7
4811 ET Breda
Nederland